maanantai 3. kesäkuuta 2013

Rahkaherkku

marjainen rahkaherkkuMä olen aivan tajuton herkkupeppu ja voisin syödä suklaata ja muita herkkuja, vaikka joka päivä. Aina välillä mun on pakko hillitä itseni ja keksiä jotain terveellisempää suklaan tilalle. Tänään salireissun jälkeen ajattelin kokeilla saako rahka, marjat, cacao nibsit suklaanhimon pois - kyllähän ne saivat. Tämä annos oli muutenkin tosi hyvä post workout -herkku, koska siinä oli paljon protskuja.

En lähde väittämään, että tämä rahkaherkku voittaisi suklaan ja muut herkut. Tämä on lähinnä sellasta terveellistä hyvää, jota kannattaa nauttia aina silloin tällöin etenkin näin bikinikauden lähestyessä vääjämättömästi. Tai no kyllähän se taitaa olla jo täällä!

marjainen rahkaherkku
Tämä herkku on täynnä hyviä vitamiineja, proteiinia, magnesiumia, sinkkiä, rautaa, antioksidantteja, kromia ja paljon muuta hyvää. Lisäsin mukaan myös paahdettua ja rouhittua pellavaa, jonka seassa oli kuivattua puolukkaa. Tästä kroppa sai omega-3:sta, kuituja ja lisää antioksidantteja. 

Tämän kaiken jälkeen keho huutaa onnesta ja toivoo lisää samanlaista hellimistä. Mä ajattelinkin tehdä mun keholle palveluksen ja aion syödä oikein terveellisesti ja monipuolisesti tällä viikolla. Onko joku muu messissä? Viikonlppua en kyllä laske mukaan, koska viikonloputon pyhitetty nautiskelulle.

Tällä viikolla on luvassa astetta terveellisempiä herkkuja. Toivottavasti tykkäätte!:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti