Kesän yksi parhaita puolia on se, että kaupan HeVi-osasto on pursuaa kaikkea ihanaa ostettavaa! Tässä yksi päivä HeVi-osastolta mun mukaan tarttui parsaa, retiisejä, avokadoa, mustikoita, mansikoita ja salaattia. Näistä aineksista kehittyi loppujen lopuksi ihanan kesäinen parsa-halloumisalaatti!
Parsa-halloumisalaatti oli oikeaa makujen ilotulitusta suussa - ihanan suolaista halloumia, makeita marjoja, raikasta parsaa ja pehmeää avokadoa. Lisää kesän makuja toivat myös retiisit. Parsa-halloumisalaatti sai kivaa raikkautta sekä väriä niistä.
Tämä salaatti sopi erittäin hyvin tähän mun terveellisempään viikkoon. Salaatissa on juuri sopivasti eri makuja, niin tämän jälkeen ei tee mieli herkutella ;) Tämä myös täyttää oikein hyvin, joten jääkaapille ei tarvitse ihan heti juosta!:D
Parsa-halloumisalaatti
parsaa
avokadoa
mansikoita
mustikoita
retiisiä
salaattia
halloumia
kurpitsansiemeniä
Tässä ei tarvitse muuta kuin antaa palaa ja pilkkoa oikein sielun kyllyydestä. Chop chop! Parsoista kannattaa leikata pois ns. puinen osio kannasta. Paista parsoja pannulla sen verran, että ne saavat väriä pintaan ja pehmentyvät aavistuksen verran. Paista samalla myös halloumin viipaleet. Lopuksi nauti salaattia oikein hyvällä omallatunnolla!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti