tiistai 25. kesäkuuta 2013

Maailman paras juhannus!

Juhannus loveMä vietin aivan mahtavan juhannuksen ihanan ystäväporukan kanssa! Me oltiin torstai-illasta sunnuntaihin todella idyllisellä saarella Haminan edustalla ja saarella oloon kuului hyvää ruokaa ja tietty upeaa seuraa sekä juhannuskokko, laituritanssit ja aivan mieletön disco! Parempaa juhannusta ei olisi voinut toivoa!

Ilmat suosi meitä koko viikonlopun ja maisemat eivät olisi voineet olla kauniimmat!

Juhannukseen kuului tietysti myös hyvä ruoka ja sitä tulikin vedettyä napa täyteen! Harmi, ettei meidän herkkuruoista tullut kuvia. Koko porukalla taisi olla niin kova kiire syömään, niin kamerat unohtuivat siinä tilanteessa aivan tyystin!


Meitsi yrittää söpöillä ja esittää juhannusruusua. Mun taidot eivät riittäneet juhannusseppeleen väsäämiseen. Onneksi paikalla oli kaksi oikein näppäräsormista muikkelia, jotka punoivat kaikille juhannusseppeleet. Meidän joukossa oli myös kaksi muikkelia, jotka laittoivat päähän räppilippikset seppeleiden sijaan eli asenteella mentiin koko jussi!

juhannus love

Toivottavasti teillä kaikilla oli ihana juhannus! Tällaisia juhlapäiviä saisi olla enemmän, koska ne piristävät mieltä oikein kunnolla! Mun mieltä piristi myös se, että mä valmistuin viime torstaina eli nyt on tradenomin paperit haltterissa! Wohoo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti