torstai 6. kesäkuuta 2013

Lämmin fetasalaatti

Lämmin fetasalaatti
Aina välillä mun tekee mieli lämmintä ruokaa, joka valmistuu salamana ja on kevyttä. Lämmin fetasalaatti on täydellinen ruoka tällaisiin tilanteisiin. Sen voi syödä yksinään tai jonkun lihan lisukkeena. Hyvää fetaa ei vaan voita mikään!

Lämmin fetasalaatti
Kevyesti paistetut tomaatit ovat ihania! Se on niin ihana tunne, kun ne räjähtää suuhun niitä puraistaessa ja niiden ihanan makea maku leviää suuhun. Tomaattien maku sopii myös täydellisesti pinaattiin ja fetaan. Feta ja pinaatti täydentää toisiaan tosi hyvin ja tämä sama combo on myös esiintynyt aikaisemmin feta-pinaattipasteijoissa

Lämmin fetasalaatti
Lämmin fetasalaatti sopii tosi hyvin lisukkeeksi grilliruoalle! Mä niin ootan, että pääsen grillailemaan ribsejä ja hodareita! 


Lämmin fetasalaatti (yhdelle)

1 pussi pakastepinaattia (itse käytin Pirkan pakastepinaattia)
kaksi kourallista kirsikkatomaatteja
1/2 punasipuli
reilu 100 g hyvää fetaa
pippuria
suolaa
timjamia


1. Lorauta pannulle iso loraus hyvää oliiviöljyä ja heitä jäiset pinaattipallerot pannulle sulamaan miedolla lämmöllä
2. Pilko tällä välin sipuli isohkoiksi lohkoiksi
3. Kun pinaatti on sulanut, heitä mukaan tomaatit ja sipulit. Mausta seos
4. Kun tomaatit ja sipulit ovat pehmentyneet murusta joukkoon 2/3 osaa fetaa ja anna fetan hiukan sulaa joukkoon
5. Juuri ennen tarjoilua murusta loppu feta salaatin päälle


Mun terveellinen viikko loppui tänään, kun parin työkaverin kanssa päädyttiin ostamaan Kampin Mormor cupcakesista cupcaket, koska siellä oli niin hyvä tarjous, jota ei vaan voinut ohittaa. Tiedätte varmaan tunteen;) Mä valitsin syntisen hyvän red velvet cupcaken, joka vaan suli suuhun. Se oli sellaista makujen ilotulitusta, että lounashetki pääsi aivan uudelle tasolle. Mormor cupcakesin leivoksia kannattaa käydä kokeilemassa, koska myydyistä cupcakeista menee aina 5 snt hyväntekeväisyyteen. Eli nyt kaikilla on aika hyvä syy ostaa herkkuja!;)

Ollaan nyt matkalla kohti pohojosta! Me ollaan yksi yö mun mummon vanhassa kodissa, josta on tehty nyttemmin maatilamatkailukeskus. Odotan innolla, että millaista siellä on. Erityisesti odotan sitä maalaisaamupalaa, joka kuuluu yöpymiseen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti