sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Pimp your Magnum: Magnum Pleasure Store Helsinki

Magnum Pleasure Store HelsinkiMä kävin eilen kokeilemasa Sannin kanssa jotain ihanan taivaallista, joka oli samalla syntisen hyvää. Mistäkö mä puhun - no tietty Magnumin Pleasure Storen ihanista tuunatuista Magnum-jäätelöistä! Kyseessä on pop up -jädebaari, jossa saa pimpata omasta Magnumista juuri sellaisen kuin itse haluaa. Magnum Pleasure Store Helsingin Vanhalla on siis suorastaan taivas kaikille herkkupepuille!

Magnum Pleasure Store HelsinkiTämä koko Magnum Helsinki on ehkä maailman herkullisin konsepti: Siellä saat luoda itsellesi täydellisen hifistely-jäden. Ensin valitset, että dipataanko jäde valko- vai maitosuklaaseen ja seuraavaksi valkkaat kolme täytettä/koristetta, kuten  esimerkiksi sokeroituja ruusun terälehtiä, kookoslastuja ja pistaasipähkinöitä (tällaisen setin meitsi valitsi ja se oli täydellistä).

Magnum Pleasure Store Helsinki
Pitäkää kiirettä, koska näitä syntisiä makuelämyksiä on tarjolla ainoastaan kesäkuun ajan. Suosittelen laittamaan liikettä niveliin, jotta kerkeätte kokeilemaan mahdollisimman useaa eri makuyhdistelmää viimeisten viikkojen aikana. Mulla on jo pieni lista makuyhdistelmistä, joita pitää käydä kokeilemassa...


2 kommenttia:

  1. Noi jädet vaikuttaa niin herkullisilta! Harmi vaan että paikka on vaan kesäkuun auki, toivottavasti tulee myös ensi kesänä! :)

    VastaaPoista