keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Salamiciabatta eli italialainen manwich

Tämä salamiciabatta on todellinen Italialainen manwich. Tässä leivässä on enemmän lihaa kuin hautuumaassa...ainakin melkein.Tämän ihanuuden lihasaldo ei lopu vain salamiin, vaan sisältä paljastuu myös ilmakuivattua kinkkua aimo annos. Oh yes!

mmm...well hello you lovely!

Salamiciabatta


Tämä on täydellinen niitä hetkiä varten, kun totaalinen laiskuus iskee työ-/koulupäivän jälkeen ja ei huvita häärätä keittiössä ollenkaan. Kyllä, meitsilläkin on niitä päiviä. Silloin voi vaan kasata leivän ja lösähtää sohvalle.

Tähän Salamiciabattaan tarvitsee palan ciabattaa tai jotain muuta leipää ja sen levitteeksi pestoa. Sitten vaan ladot leivän väliin mozzarellaa, salamia, ilmakuivattua kinkkua ja tomaattia, jonka päälle ripaus pippuria. Uh, ihanan lihaisa leipä!

Mulle meinaa iskeä joku inhottava flunssa! Ja nyt ei kyllä saisi tulla kipeäksi, koska juhlistan 25-vuotis synttäreita lauantaina ihanien naikkosteni kanssa (mun oikeet synttärit on vasta sunnuntaina). Agendalla on hohtopaintballin pelaamista Espoon GR8:ssa, saunomista ja sen jälkeen me ängetään tänne meidän pieneen kämppään herkuttelemaan ja maistelemaan viinejä... Eli aika huippu ilta tulossa ;) Nyt vaan pitää vetää Clipperin teetä ihan hulluna ja nauttia C-vitaaminia eri muodoissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti