sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Lohi-avokadobagelit

Lohi-avokadobagelit

Eilen tuli riekuttua ulkona aika myöhään, joten se piti hyvittää kropalle isolla kasalla hyviä rasvoja ja vitamiineja. Talvinen sunnuntai pärähti siis käyntiin lohi-avokadobegelilla, hedelmillä, brie-juustolla, mehulla ja isolla kupilla kahvia. Ne mainitsemani hyvät rasvat taisivat rajoittua vain loheen ja avokadoon, mutta hyvä että niitä oli kuitenkin mukana.

Näillä eväillä sain itseni hereille sekä hyvän mielen, vaikka kropassa vielä tuntui edellisen illan tanssimiset ja keikalla pomppimiset.

Lohi-avokadobagelitBageleissä on kyllä jotain taikaa, koska ne on aivan pirun herkullisia lähes millä tahansa täytteellä! Pelkkä tuorejuustokin täydentään tätä ihanaa rinkulaa taivaallisesti ja extratäytteet vievät suoraan seitsemänteen taivaaseen.

Koska en ollut ihan skarppina vielä silloin, kun heitin bagelin paahtimeen, meinasi (ja saikin) se saada vähän turhan paljon väriä pintaan.

Lohi-avokadobagelit
Bagelit on tosiaan Pirkan sellaisia valmisbageleita (täydellisiä juuri laiskoja aamuja varten). Olin todella iloinen, kun törmäsin niihin lähikaupassani  K-supermarket Mustapekassa, jossa on muuten ihan pirun hyvät valikoimat!

Lohi-avokadobagelit

Paahdetun bagelin väliin laitoin Philadelphia tuorejuustoa, salaattia, kylmäsavustettua lohta (maustettu tillillä) ja avokadoa. Täydellinen kombinaatio. Pitää kyllä pitää huoli, että bageleita löytyy kaapista myös tulevaisuudessa!

Ihanaa sunnuntaita kaikille! :)

4 kommenttia:

 1. Mikäköhän noissa bageleissa onkin kun ne maistuu ihan eriltä kun vaikka samoista raakaaineista tehdyt sämpylät..? Herkullisia kuvia taas kerran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon:) Niinpä, en ymmärrä miten valmistusmuoto vaikuttaa niin paljon makuun. En ole koskaan kokeillut tehdä bageleitä, mutta pitää varmaan kokeilla piakkoin, niin pääsee perehtymään niiden valmistuksen salaisuuksiin;)

   Poista
 2. Oletko muuten onnistunut löytämään hyviä passioneja kaupasta? Itse kokeilin muutaman kerran syksyllä ja tuntuu siltä että kypsiä/hyvänmakuisia on tosi vaikea saada..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No täytyy myöntää, että en oikein! Aina välillä tulee hyviä yksilöitä vastaan, mutta tosi usein ne on hiukan raakoja:(

   Poista