sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Cafe Köketin brunssi

Tähän alkuun meitsin on pakko sanoa, että Cafe Köket on syötävän söpö! Paikasta löytyi useita yksityiskohtia, joita myös mun omassa kahvilassa olisi tai tulee olemaan, koska eihän sitä koskaan tiedä mihin elämä vie. ;)

Cafe Köket brunssi
Mutta tosiaan, kävin ihanan ystäväni kanssa lauantaina Cafe Köketissä brunssilla. Kyseessä oli myöhäinen synttäribrunssi, jonka tarjosin tälle kyseiselle kamulleni. Mä en ollut aikaisemmin kuullut tästä Senaatintorin tuntumassa sijaitsevasta kahvilasta, joten hyvin innoissani odotin tätä ensikohtaamista. 

Cafe Köket brunssi
Kyseessä oli siis buffetbrunssi, jolla oli hintaa 17,50 €. Hintaan sisältyi buffetin antimet, kahvia/teetä, mehua sekä herkullinen smoothie. 

Buffet oli todella monipuolinen: Tarjolla oli monenlaista ruokaa aina superhyvästä puurosta, lihapulliin, guacamoleen ja tomaatti-mozzarellasalaattiin näin muutaman mainitakseni. Jälkiruokien saralla pannari oli täysi kymppi! Oi Oi, heti alkoi tekemään mieli tuota jumalten herkkua ;) Karjalanpiirakoista ja munavoista tulee myös paljon plussaa.

Cafe Köket brunssi
Kahvila oli myös täynnä kaikkia muitakin ihania herkkuja. Niiden perässä aionkin palata tuonne uudestaan sekä tietty itse brunssin.

Cafe Köket brunssi

Cafe Köket brunssi
Cafe Köketin brunssi ansaitsee kyllä toisenkin kokeilun, koska kyseessä oli sen verran suloinen paikka ja ruoassakaan ei todellakaan ollut valittamista! Ainoa miinus tulee siitä, että siellä oli aika ahdasta. Aina vähän väliä sai siirtää tuolia, jotta vieressä istuvat pääsivät liikkumaan. 

Kahvilan perältä löytyi tällainen ihana löhöalue. Voin niin kuvitella itseni tuolla röhnöttämässä iso kuppi kahvia kädessä ja tsiigailemassa ulkona liikkuvia ihmisiä. Se vasta olisi elämää!

Cafe Köket brunssi
Mä rakastan brunsseja yli kaiken, joten kertokaapa te teidän lempparibrunssipaikat, niin voin kokeilla uusia paikkoja!

2 kommenttia:

  1. Voi vitsit näyttää yli kotoisalta! Harmi että Suomessa on kauheen kallista käydä ulkona syömässä... Espanjan hyviä puolia on kahden euron aamiaiset, terveisin "asun Madridissa ja vertailen aina Suomea Espanjaan" :D Mutta täällä paikallisissa kahviloissa ei oo juurikaan tunnelmaa, ja just tunnelma on se, joka saa mut palaamaan johonkin paikkaan uudelleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä totta, että Suomessa on kallista käydä ulkona syömässä. Mutta onneksi kahviloiden/ravintoloiden tunnelmaan panostetaan paljon, jotta myös silmille on ruokaa ;) Madrid kuulostaisi nyt kyllä niin ihanalta!!:)

      Poista