tiistai 19. maaliskuuta 2013

Torikortteleiden ulkoruokarieha

Torikortteleiden ulkoruokarieha













Kerkesin piipahtamaan lauantaina opparin teon lomassa Senaatintorin kupeessa järjestetyssä Torikortteiden ulkoruokariehassa. Korttelin sisäpiha täyttyi ihanista ravintolakojuista, jotka olivat täynnä mitä ihanampia herkkuja sekä veikeitä kokkeja. Ravintola Qulman hemmo saa täydet pisteet, koska jaksoi olla iloinen vielä myöhään iltapäivällä ja kertoa ihan tajuttoman herkullisesta minttupestosta! Sitä kandee kokeilla, jos saatte sitä hyppysiinne jostain!

Torikortteleiden ulkoruokarieha

Torikortteleiden ruokariehassa oli mukana Social Food Street, Twisted Street Kitchen, Vegemesta, Pure Bistro, Restaurant Qulma, MAT Catering, Savotta sekä 100 dogs & Bourbon, josta olen kirjoittanut myös aikaisemmin. 

Torikortteleiden ulkoruokarieha

Tämä ruokatapahtuma oli ihana piristys kylmään talvipäivään. Mikä onkaan ihanampaa kuin kulkea kojusta kojuun ja herkutella! You know what I mean ;) Valitettava puoli on se, että yleensä sitä täyttyy ihan liian nopeasti!

Torikortteleiden ulkoruokarieha
Paras juttu oli kuitenkin tämä minttupesto jugurtti! Se oli täydellisen raikasta ja juuri sopivan makeaa! Nam nam!

Torikortteleiden ulkoruokarieha

Kiitos vielä ihanalla Sannille, joka sai raahattua mut mukaan tänne, vaikka eihän siinä mitään suurempaa ylipuhumista tarvittu!


2 kommenttia:

  1. moi. saanko käyttää jugurttikuvaasi sweet mint pesto sivullani. kovin pirteä on! t. Qulman hemmo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toki voit käyttää! Laita kuvasta vaan linkki tänne blogin puolelle, niin kuvan alkuperäinen lähde pysyy selvänä. Se sweet mint pesto oli tajunnan räjäyttävä! Sen innoittamana aion tulla kokeilemaan Qulman brunssia :)

      Poista