lauantai 9. maaliskuuta 2013

100 Dogs and Bourbon

100 Dogs and Bourbon on Shanghai Cowboyn vanhoihin tiloihin avattu pop up -baari/ravintola, jonka konsepti on hodarit ja bourbon, kuten nimikin aika hyvin viestittää. Putiikki on auki toukokuun loppuun asti.

Ravintola on täydellisen tunnelmallinen, rento ja ennen kaikkea intiimi. Tilat ovat tosiaan aika pienet, mutta se ei haittaa.

100 dogs and bourbon
100 Dogs and Bourbon tarjoaa hodareita eri täytteillä sekä aivan pirun herkullisia drinkkejä! Ne ovat suorastaan taidetta! Drinksut olivat kyllä aika hintavia (n. 11 e), mutta ei Helsingistä valitettavasti enää saa edullisemmun laadukkaita drinkkejä...

100 dogs and bourbon

Hodarit olivat hinnaltaan hyvin kohtuullisia (5,50) ja nekin olivat herkullisia etenkin pulled pork sellainen. Hodarit tulevat ravintola Demon keittiöstä ja niitä myydään päivittäin ainoastaan 100 kappaletta, joten liikkeellä kannattaa olla hyvissä ajoin.

100 dogs and bourbon
Paikka oli sisustettu todella ihanasti! En tiedä, kuinka suuri osa sisustuksesta oli peruja Shanghai Cowboyn ajoilta, mutta tyylikäs paikka on kyllä kyseessä. Se on sellaisen huolettoman näköinen paikka, jossa on paljon pieniä yksityiskohtia, jotka saavat aivan ymmälleen!

Maininnan ansaitsee myös paikan oikein rensseli henkilökunta. He olivat ihanan vilpittömiä ja ystävällisiä. Asiakaspalvelua kuvaa parhaiten se, että tarjoilija istui suoraan pöytäämme ja alkoi kertomaan innoissaan listan antimista ja sai asiakkaan tuntemaan itsensä enemmän kuin tervetulleeksi! Tällaista enemmän!:)

100 dogs and bourbon

100 dogs and bourbon
Tässä on tämä herkullinen juoma jonka join. Se oli sellanen southern style drinkki ja se toimi täydellisesti! Siinä taisi olla viskiä, teetä, inkivääriä ja sokeria. 

100 dogs and bourbon
Vaikka 100 Dogs and Boubon on ennen kaikkea hyvä drinksupaikka, tarjolla oli myös tyylikkäitä alkoholittomia juomia, josta tämä Curiosity Cola on hyvä esimerkki.

100 dogs and bourbon
Tässä herkullinen hodarini, jonka täytteenä oli ihanan mausteista pulled porkia, korianteria, sinappia, majoneesia, sipulia sekä tomaattia ja mukana taisi olla myös kurkkusalaattia. Nam nam!

Jos liikutte Helsingin suunnalla nyt lähiaikoina, niin kannattaa suunnata 100 Dogs and Bourboniin. En tiedä mihin asti pop up ravintola on auki, mutta heidän facebook-sivuilta löytyy heidän yhteystiedot, joten sinne vaan nuuskimaan lisätietoja.


HUOM! Muistakaa, että arvontaan on vielä aikaa osallistua! Vielä on hyvät mahikset voittaa Leilan keittokirja ja muffinssipelti.;)

1 kommentti:

  1. Namnam, mä maistoin saman drinksun tuolla :) Ja toi kokis taisi olla käymisteitse valmistettua tms? HUOM, hodarit tulee Demon keittiöstä ;)) T. I, viisastelija

    VastaaPoista