maanantai 6. elokuuta 2012

Marjaisa aamupala

Olen ehdottomasti aamupalaihmisiä. En tiedä mitään parempaa kuin sen, että viikonloppuaamuisin voi nauttia kunnollisen aamiaisen ajan kanssa: Keittää mutteripannussa kahvia, nauttia hedelmiä ja marjoja, croisantteja sekä muita ihania herkkuja. Nam.


Keskellä viikkoa mulla ei todellakaan ole aikaa kunnollisen aamiaisen valmisteluun, joten syön todella usein turkkilaista jugurttia marjojen sekä pellavarouheen kanssa. Helppoa, hyvää ja ravitsevaa! Olen aivan koukussa 24 h Valon paahdettu ja rouhittu pellavava + mustikka seokseen. Se sopii täydellisesti jugurtin kaveriksi. 


Parasta heti hyvän maun jälkeen tässä on se, että tämä rouhe on ihan perhanan terveellistä! Siinä on runsaasti omega-3:a, kuituja, antioksidantteja sekä proteiinia ja magnesiumia. Eli ei tartte hirveesti mitään vitamiinipillereitä popsia!

Tähän herkulliseen ja nopeaan aamupalaan ei tarvitse muuta kuin turkkilaista jugurttia, mustikoita, mansikoita ja vadelmia sekä ruokalusikallinen pellavarouhetta. Iso kuppi kahvia vielä kyytipojaksi ja avot! Näillä eväillä on hyvä aloittaa päivä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti