keskiviikko 22. elokuuta 2012

Elämän nautintoja

Elämästä pitää nauttia. Minulle elämästä nauttiminen on monia eri asioita. Välillä parhautta on, kun saa olla hyvien ystävien kanssa ja toisinaan taas se, kun saa nauttia omasta rauhasta ja syventyä johonkin itselle rakkaaseen asiaan. Onnellisuus tulee pienistä asioista ja välillä ihan yllättäen.


Tällä kertaa onnellisuus tuli siitä, kun luin Thaimaan matkaopasta (Jonka sain vaivaisella 20 sentillä ihanalta mieheltä Hietsun kirppiksellä, koska minulla ei ollut enempää käteistä! Ja oikestaan tuo 20 senttiä oli ystäväni!). Join lasillisen hyvää viiniä ja tutustuin tarkemmin maahan, johon pääsen vihdoin matkustamaan marraskuussa. Olen niin innoissani! Uppouduin aivan täysin tuon Mondon matkaoppaan maailmaan. Se on kirjoitettu tosi kivasti ja mukaantempaavasti.


On niin ihana suunnitella matkaa: Miettiä, mitä kaikkea haluaa nähdä ja tehdä siellä. Mua ehkä ihan pikkuisen harmittaa jo se, että matka on vain kahden viikon pituinen. Ei saisi harmittaa, koska pitää olla tosi iloinen, että pääsee ylipäätään matkalle. Olisi ihana matkustaa Aasiassa useampi kuukausi reppu selässä ilman huolen häivää.

Aion kyllä ottaa kaiken irti tuosta kahdesta viikosta Koh Lantalla. Olen tehnyt töitä nyt 7 kk ilman lomaa, joten tuo kaksi viikkoa tulee myös tarpeeseen. Ja se on niin ansaittu.

Koh Lantalla aion kierrellä lähipaikoissa ja ennen kaikkea syödä paljon katukeittiöiden ruokaa kuin Anthony Bourdain konsanaan! Siinä miehessä on asennetta ja sillä on vielä maailman parhain duuni! Kyllä mullekkin kelpaisi matkustelu ympäri maailmaa syöden mitä parhaimpia ruokia! 

Ennen Thaimaan matkaa edessä on kuitenkin vielä lyhyt pyörähdys Lontoossa tämän kuun lopussa. Tulette kyllä näkemään laajan kuvasaldon matkasta ja etenkin paikallisesta ruoasta. Matkustaminen on niin parasta! Nyt jatkan haaveilua niistä kaikista upeista maista joissa haluan käydä.


1 kommentti:

  1. Hei, lisääppä blogi bloglovin'iin! Ei ainakaan vielä löytynyt.. I

    VastaaPoista