torstai 16. toukokuuta 2013

Edinburghin ravintolat: Loch Fyne

Loch Fyne EdinburghYksi parhaimmista ruokakokemuksistani Edinburghin matkalla oli Loch Fynn -ravintola. Tämä ravintola sijaitsi aivan rannassa ja sieltä sain aivan mielettömiä kalaruokia. Ravintolan puitteet, auringonlasku ja hyvä viini saivat mut napsimaan kuvia ihan tosissaan, joten tässä on ensimmäinen satsi kuvia Edinburghin matkalta.


Me saavuttiin Loch Fyne -ravintolalle juuri silloin, kun aurinko alkoi vajoamaan horisonttiin. Tämä paikka oli todella kaunis. Koko ranta oli kauniin karu ja vastarannalla nousivat vuoret ylväänä. 

Veneet olivat hiukan kellallaan laskuveden takia. Tämä satama-allas oli todella symppis!

Loch Fyne Edinburgh
Loch Fyne EdinburghLoch Fynen ruokalista oli täynnä toinen toistaan ihanemman kuuloisia ruokia!

Loch Fyne EdinburghRavintola oli täynnä ihania yksityiskohtia, jotka loivat sinne todella viihtyisän ilmapiirin.

Loch Fyne Edinburgh

Loch Fyne Edinburgh

Loch Fyne Edinburgh

Ostereita
Maistoin elämäni ensimmäistä kertaa ostereita. Täytyy sanoa, että yllätyin, kuinka maukkaita ne olivat - varsinkin, kun päälle laittoi chili-korianterimurskaa ja pari tippaa tabascoa, nam! 

kalalautanen
Ostereiden jälkeen me otettiin vielä oikeat alkupalat. Jokainen otti vähän erilaisen alkupalan, jotta pystyttiin maistelemaan toisiltamme erilaisia ruokia. Yksi alkupaloista oli suussa sulavaa lohta.

Loch Fyne Edinburgh
Friteerattuja jättikatkarapuja - oli muuten ihanan tuoreita!

katkarapucoctail
Herkullinen katkarapucoctail.

Makrillialkupala

Mä otin makrillia.

Olen suuri makrillin ystävä. Pienenä halusin aina, että äiti ostaa mulle pippurimakrilliakaupasta, koska se oli mun suurinta herkkua. Tästä syystä päädyinkin ottamaan makrillia, joka tarjoiltiin suloisesta purkista. Ulkonäöltään alkupala ei ollut ehkä se houkuttelevin, mutta hyvää se oli!:)

merenelävälautanen
Pääruoaksi otin aivan herkullisen merenelävälautasen, jossa oli uusia perunoita ja haudutettua pinaattia. Lautaselta löytyi simpukoita, lohta, ahventa, katkatapuja ja kampasimpukoita - täydellistä! Uudet perunat maistuivat aivan mahtavalta. En malta odottaa sitä, että niitä saa täältä Suomesta taas hyvään hintaan.

merenelävälautanen
Pääruoan jälkeen mun oli pakko käydä ulkona ottamassa vähän kuvia, koska siellä oli niin upean näköistä!

laskuvesi
Joku näissä veneissä vetosi muhun. Mulla oli omat mielikuvaleikit siitä, kuinka paikalliset kalastajat tuovat päivän saaliinsa ravintolaan.

laskuvesi

laskuvesi

laskuvesi

Sitruuna-vadelmaposset
Pitihän tämä upea illallinen kruunata vielä jälkiruoalla. Otin brittiläisen sitruunavanukkaan, jossa oli vadelmaa. Mukana tuli myös vadelmamacaron ja tuoreita vadelmia. Tämä oli täydellisen raikas lopetus upealle aterialle!

majakka rannassa
Upeaa maisemaa täytyi ihailla vielä hetki ennen taksiin hyppäämistä. Tämä oli kyllä kaikin puolin taivaallinen ruokakokemus! Loch Fyne -ravintolaan voisin mennä uudestaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti