maanantai 15. lokakuuta 2012

Matkakuumetta ilmassa

Koska puhuin aikaisemmin Kreikan matkan kuvista, päätin laittaa tännekin muutaman kuvan esille. Kyseessä oli siis saarihyppelyreissu kahden aivan superihanan mimmin kanssa - Ei olisi voinut olla parempaa seuraa! ;)

Ikaria

Lensimme Ateenaan ja sieltä seilasimme lautalla Ikarialle, Samokselle, Mykonokselle ja sieltä sitten takaisin Ateenaan. Reissu oli aivan mahtava. Kuljimme rinkat selässä paahtavassa auringonpaisteessa, polskimme täydellisen turkoosissa vedessä ja nautimme kaikesta mitä näimme ja teimme.

Ikaria
Nukuimme teltassa, laivan kannella, rannalla sekä välillä ihan hotellihuoneessakin. Reissu oli kyllä kunnon seikkailu ja oon niin iloinen, että se tuli tehtyä!:)

IkariaIkaria


Ikaria

Ikaria

Ikaria

Ikaria

Aikalailla täydellinen rantabaari!

Ikaria
Matkan aikana tuli kyllä herkuteltua...

Akropolis-kukkula

Tämä viimeinen kuva on Akropolis-kukkulalta Ateenasta ja kaikkia aikaisemmat ovat Ikarialta.

Näistä matkakuvista onkin sitten hyvä vaihtaa siihen, että enää on vain muutama viikko siihen, että lähdetään kohti Thaimaata! En voisi olla enempää innoissani. Voisin ruveta jo pakkaamaan...ja oon mä jo pari kertaa hypistellyt bikineitä ja miettinyt mitkä otan mukaan. Tulin päätökseen, että KAIKKI :D

Tavoitteena on ainakin koluta Koh Lantan saari hyvin läpi (sen ei pitäisi olla ongelma, koska kyseessä on melko pieni saari), käydä Krabilla sekä lähistöllä olevilla saarilla.

Löytyykö sieltä päästä ihmisiä, jotka ovat käyneet Koh Lantalla tai Krabilla? Jos on, otan vastaan matkavinkkejä erittäin mielelläni!:)


2 kommenttia: