torstai 6. syyskuuta 2012

Camdenin markkinat

Olin viime viikonlopun (pe-ma) Lontoossa siskoni kanssa ja se oli aivan mahtava matka! Voi sitä shoppailun ja kävelyn määrää. Me lähdettiin sinne niin, että meillä oli yksi tyhjä matkalaukku mukana käsimatkatavaroiden lisäksi ja paluumatkalla se matkalaukku meinasi revetä liitoksistaan! Suurin syy oli se, että mun sisko sekosi aivan täysin Primarkissa!:)

Tuossa muutamassa päivässä ei kyllä ehtinyt nähdä kuin vain murto-osan Lontoosta, mutta se onkin hyvä syy matkustaa sinne uudestaan. Toivottavasti se mahdollisuus tulee pian!

Tässä on kuvia ja tunnelmia Camdenin markkinoilta. Ne oli aivan mahtavat! Siellä oli niin paljon nähtävää ja tuntui, että ne markkinat jatkuivat aivan loputtomiin. Me ei todellakaan jaksettu kiertää niitä kokonaan.

Camdenin markkinat

Camdenin markkinat


Tietysti me käytiin pubissa vähän lepäämässä kaiken sen kiertelyn lomassa. Brittiläinen pubikulttuuri on kyllä ihan mahtava!


Me ihastuttiin pääkalloihin tämän matkan aikana. Siis tällaisiin hauskoihin. Kumpikin osti tällaiset korut ja me vähän suunniteltiin, että otettais sellaset tatskat, jossa olisi meksikolaistyylinen pääkallo. Se olisi ihana muisto tästä reissusta.

Olisi hienoa päästä joskus Meksikoon kuolleiden päivän aikaan. Sen juhlinta olisi varmasti mahtava näky!

Camdenin markkinat

Camdenin markkinat

Camdenin markkinat

Camdenin markkinat

Camdenin markkinat
Tämä pieni herkkukoju oli ihan mahtava! Jotain tällaista mä haluan tehdä ravintolapäivänä. Huomatkaa ihan jättimäiset brownie popsit!

Camdenin markkinat

Camdenin markkinat

Camdenin markkinat


Fish and chips
Käytiin lounaalla tosi ihanassa pubissa. Sen sisustus oli tosi hieno ja ruokakin oli hyvää, vaikkakin aika raskasta.

Camdenin markkinat
Täältä markkinoilta sai tuorepuristettua mehua ja oli ihan huippua, että se tehtiin ihan nenän edessä! Tuorepuristettu mehu maistui aivan täydelliseltä.

Camdenin markkinat
Tämä portaikko oli aivan mahtava! Kuvitella sitä työn määrää, joka tämän tekemisessä on ollut!


Lisää kuvia on vielä tulossa Lontoon reissulta!:)


2 kommenttia:

  1. Voi vitsi on ollut varmaan upea reissu! tällaisia reissuja on ihana muistella jälkeenpäin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, oli kyllä ihan huippu matka ja Camdenin markkinat oli kyllä kokemus!:)

      Poista