tiistai 1. tammikuuta 2013

Uuden vuoden porolevite

Ihanaa uutta vuotta teille kaikille! Toivottavasti uuden vuoden juhlinnat on mennyt oikein passelisti ja hyviä lupauksia on annettu. Meitsillä on useampikin lupaus. Ihan vaan sen takia, että jonkun saisin pidettyä:)

Uuden vuoden valot

Juhlin uutta vuotta aivan parhaalla kaveriporukalla ja bileet oli järjestetty nyyttäriperiaatteella. Ensin suunnittelin tekeväni sinne söpöjä cupcakeja, jotka olisin koristellut syötävällä glitterillä (ehkä maailman coolein juttu!!!), mutta lopulta päätin väsätä sinne pieniä suolapaloja, koska arvelin niiden tekevän paremmin kauppansa.

ruisnapit porolevitteellä




Tuloksena oli siis ruisnapit porolevitteellä. Helppoa, nopeaa ja maukasta!

Porolevite

2 prk Cantadour piparjuuri tuorejuustoa
n. 60g savuporon sisäpaistin viipaleita
ruohosipulia


1. Pilko poroviipaleet pieniksi paloiksi
2. Tyhjennä tuorejuustopurkit tarjoiluastiaan
3. Lisää poroviipaleet tuorejuuston sekaan ja sekoita hyvin
4. Voitele ruisnappeihin porolevitettä
5. Hienonna ruohosipulia ja koristele silpulla ruisnapit

Väinämöisen palttoonapit on kyllä finger foodien kunkkuja! Ne on täydellisiä niin juustojen kuin erilaisten levitteiden kaverina ja porolevite ei ollut poikkeus ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti