tiistai 15. tammikuuta 2013

Lauantai-illan katkarapusalsa

Katkarapusalsa


Kuten aikaisemmin mainitsinkin, tein lauantaina leffanaposteltavaksi katkarapusalsaa ja täytyy sanoa, että olen ihan myyty! Katkaravut sopivat todella kivasti salsan joukkoon. Suuri bonus näissä leffaeväissä oli myös se, että salsan ja maissilastujen combo paljon terveellisempää kuin esim. siput ja dippi tai iso pussi irtokarkkeja tai...lista on loputon.

Katkarapusalsa
KatkarapusalsaTämä salsan voi hyvin tehdä joko katkaravuilla tai ilman. Itse päätin hyödyntää pakkasessa jo tovin pyörineen katkarapupussin jämät ja siksi ne päätyivätkin salsan kaveriksi. Katkaravut tekivät salsasta kivan ruokaisen ja muut herkuttelut jäikin aika vähäisiksi...ainakin melkein ;)

Katkarapusalsa (1-2 henkilölle)

iso tomaatti tai kaksi keskikokoista
3/4 paprikaa
jalopeno
1/2 chili
1/2 punasipuli
iso kourallinen korianteria
1 1/2 dl katkarapuja
suolaa
1/2 limen mehu

Tämän salsan tekeminen on aivan äärettömän helppoa! Tämän eteen ei pidä kuin vain pilkkoa ja pilkkoa saakin aivan sielun kyllyydestä! Ja se kannattaa:) Kun kaikki on pilkottu, niin sitten mausta salsa suolalla sekä limen mehulla. Suola sopii täydellisesti tomaatin kanssa, joten se kannattaa muistaa lisätä salsan joukkoon.

 Jos et ole chilin hyvä kaveri, niin sen määrää voi pienentää.


3 kommenttia:

  1. Tällasia blogeja ei pitäisi lukea yömyöhään, kun lähikauppa on jo sulkenut ovensa, tulee nälkä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hihii, hyvä jos tuli! Se on kyllä ihan hirveää, jos tulee herkkuhimo illalla ja kauppa on kiinni! I feel you ;)

      Poista
  2. Näyttää ja varmasti myös maistui superhyvälle!:)

    VastaaPoista