tiistai 24. syyskuuta 2013

Slowdecoration: Hitaasti, mutta varmasti etenevä sisustusprojekti

Mä tosiaan muutin kesäkuun puolessa välissä uuteen asuntoon ja siitä lähtien mun kämppä on ollut sisustamisen kohteena - lähinnä ajatustasolla. Mä päätin, että tällä kertaa en osta mitään turha vaan laitan paikat ajan kanssa kuntoon. No aikaa on jo vierähtänyt muutama kuukausi, mutta rojektille ei näy vielä loppua!:D

juhlavalot class olhson

Class Olhsonin juhlavalot tuo kivasti tunnelmaa pimeneviin iltoihin.


Class Olhsonin metallikori toimii hyvänä tyynyjen säilytyspaikkana. Clasulla kannattaa muuten käydä aina tasaisin väliajoin tsekkaamassa tarjonta, koska sieltä tekee aina mitä upeampia löytöjä!

Jo aikaisemmin esittelemäni avainhylly. Inhoan, jos avaimet pyörii ympäri asuntoa ja niitä saa sitten etsiä kissojen ja koirien kanssa kiireessä.

Kyseessä on siis 27 neliön tehoyksiö, joten neliöistä saa ottaa aivan kaiken irti miettimällä sisustusratkaisuja oikein huolella ja ajan kanssa.

Laser Cut Studion hirvenpää komeilee peilin yläpuolella.

Mä sain vihdoin viime viikolla hommattua tänne sohvan! Sohva löytyi tori.fista ja en voi olla tyytyväisempi siihen. Se on täydellisessä kunnossa ja juuri sopivan kompakti tähän asuntoon. Vaikka se on ehkä jonkun mielestä tylsän harmaa, siihen saa kivasti väriä tyynyjen avulla. Ne onkin ostoslistalla nyt ;).

Tähtään siihen, että pääsen piakkoin esittelemään keittiötä vähän tarkemmin teille. Siellä on pari juttua vielä työnalla, mutta toivottavasti saan ne valmiiksi mahdollisimman pian :).

4 kommenttia:

 1. rupes naurattaa kun huomasin että sun seinällä komeilee sama peili kun omalla :D ihania yksityiskohtia ja niihän se mennöö et ajan kanssa siitä paras tulee, kaunis on kotis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, toi peili on vielä hinta-laatusuhteeltaan todella passeli :) Kiitos paljon. Kova into olis nyt syksyn myötä saada kaikki valmiiksi nythetivälittömästi, mutta eiköhän tässä vielä tovi mene :)

   Poista
 2. Oi vitsit miten hyvännäköset nuo juhlavalot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kieltämättä todella kivat tunnelman tuojat! :) ja hintakin tais olla vaan sen 20 clasulla!

   Poista