sunnuntai 8. syyskuuta 2013

ilmakuivattukinkku-hunajamelonisalaatti

ilmakuivattukinkku-hunajamelonisalaatti
Kuten ehkä olette huomanneet, olen salaattien fani ihan big time ja samalla myös niiden suurkuluttaja. Viime viikolla väsäsin tällaista parmankinkku-hunajamelonisalaattia jääkaapin aineksista. Mukaan iskin myös fetaa, joka toi todella kivan tatsin siihen sekä ruokaisuutta, että ei tartte heti puolen tunnin päästä olla jääkaapilla mussuttamassa jotain!:D ...been there ;) 

Salaatit muutenkin kivasti tasapainottavat kaikkia niitä herkkuja, joita tulee syötyä (tietty terveellisessä 20/80 -suheessa - NOT:D).

ilmakuivattukinkku-hunajamelonisalaatti
Ilmakuivattukinkku-hunajamelonisalaatti sopii pienin muokkauksin hyvin myös alkupalaksi muuttamalla salaattia aavistuksen hienommaksi ja pienentämällä annoskokoa. Näin syksyyn sopisi upeasti viikunat ja fetan voisi korvata puhvelinmaidosta valmistetulla mozzarellalla. Siinä olisi aika täydellien kaksikko ilmakuivatunkinkun kavereiksi! Tässähän tulee suorastaan nälkä ;)

ilmakuivattukinkku-hunajamelonisalaatti
Tämän ilmakuivattukinkku-hunajamelonisalaatin kulmakivet ovat juuri hunajameloni, ilmakuivattukinkku sekä feta. Näiden lisäksi mukaan voi heittää salaattia sekä muita lisukkeita oman mieltymyksen mukaan. Salaattien kanssa kaikki on mahdollista! ;)

ilmakuivattukinkku-hunajamelonisalaatti
Nyt lähden nauttimaan kauniista ilmasta kävelyn merkeissä. Ihanaa, että kesä on saanut hiukan jatkoaikaa, vaikka olen myös innoissani neuleista, nilkkureista sekä muista syysvaatteista ;). 

Ihanaa sunnuntaita kaikille! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti