sunnuntai 25. elokuuta 2013

Ravintolapäivä: 2 Chicks & 1 Pig

2 chicks & 1 pig

Viime sunnuntaina vietettiin Ravintolapäivää, johon myös mä ja Ira osallistuttiin. Me oltiin pyöritelty tätä ajatusta mielessä jo pidemmänkin aikaa, mutta aikaisemmin ajankohdat eivät oikein sopineet kalentereihimme. Tärkeintä on kuitenkin se, että nyt vihdoin se sopi ja melko tiukalla aikataululla me hoidettiinkin homma kasaan. Ja hienosti vielä hoidettiinkin!

RAvintolapäivä

Me valmisteltiin tätä päivää oikein urakalla ja yöunet jäivätkin vähäisiksi viikonlopun aikana. Tämä huomattiin erityisesti siinä, kun piti yrittää laskea vaihtorahoja takaisin ja pää ei toiminut sitten yhtään! Laskin olisi ollut aika kova sana, mutta eihän sitä kaikkea voinut muistaa! :D

Ravintolapäivä

Meidän Ravintolapäivän menu koostui suloisen pienistä pulled pork -hampurilaisista, joiden välissä oli kirkasta coleslawta ja hillottuja punasipuleita. Lisäksi tarjolla oli Banana breadia eli makeaa banaanileipää sekä ihanan raikkasta lemonadea.

Me tehtiin meidän hampurilaissämpylöistä tarkoituksella sellaisia snack-kokoisia, jotta Ravintolapäivässä kiertelystä ei tulisi sellaista Man versus Food -kokemusta. Mulla on nimittäin aina se ongelma, että haluan maistaa kaikkia tarjolla olevia ruokia, mutta jossain vaiheessa vatsa ei vaan enää vedä mitään. Me siis lähestyttiin tätä dilemmaa pienemmillä annoskoilla ja se oli great success!

pulled pork -hampurilainenTässä näkyy meidän suloinen hamppari!:)

2 chicks & 1 pig -koju

Me ei oltais ikinä selvitty Ravintolapäivän rulianssista ilman meidän huippuapulaisia! Iso kiitos Nikille, Hennalle ja Lindalle sekä kaikille muille, jotka autto meitä.

itse tehty lemonade
Meidän sitruuna-lime-inkivääri lemonade meni kuin kuumille kiville ja se myös loppuikin ensimmäisenä. Se oli ihan pirun hyvää!

2 chicks & 1 pig

2 chicks & 1 pig

Mä oon edelleen tosi innoissani meidän nimestä ja se keräsikin paljon kehuja! Viirit on laitettu jemmaan siltä varalta, että 2 Chicks & 1 Pig ottaa revanssin seuraavana ravintolapäivänä! Tämä seuraava ravintolapäivä ajoittuisi kylläkin keväälle, koska talvella ei hirveästi hotsita pistää putiikkia pystyyn keskelle loskaa.

2 chicks & 1 pig

Meidän hampurilaisten tekoprosessi kehittyi päivän aikana huimasti ja lopulta homma sujui kuin liukuhihnalla. Aivot meinasi sanoa itsensä irti kerran jos parikin, mutta onneksi me selvittiin kaikesta.

2 chicks & 1 pig -koju
Oon niin ylpeä, että meidän kojulle oli lähes koko ajan todella hurjat jonot! 2 Chicks & 1 Pig oli oikea jymymenestys heti syntyessään! Mun ja Iran ajatukset on lähtenyt lentämään jo seuraavasta Ravintolapäivästä huomattavasti pidemmälle. Aika näyttää, että kehkeytyykö ideoista jotain suurempaa. Toivottavasti joo! ;)

ravintolapäivän osallistuja

Oli aika voittajaolo, kun homma oli pulkassa ja kaikki tuotteet loppuunmyyty! Silmät taisi hiukkasen seisoa päässä lievän univajeen takia, mutta fiilis oli silti mitä parhain!

Ravintolapäivän ravintoloitsijatWihii! Pakko kyllä osallistua uudestaan Ravintolapäivään!


Kuvista kiitokset Tonille ja Lindalle!

2 kommenttia:

  1. Hieno rapsakka, teillähä oli sielä menny jo melekee paremmi ku Strömssösä! :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, melkein menikin ellei niitä aivottomia hetkiä laske mukaan, jolloin järjestä ei ollut tietoakaan;D

      Poista