perjantai 16. elokuuta 2013

Ravintolapäivä 18.8.2013: 2 Chicks & 1 Pig


Te kaikki höpönassut siellä ruudun toisella puolella olette erittäin tervetulleita mun ja Irpan ravintolapäiväpisteeseen Helsingin Ruttopuistoon nyt tulevana sunnuntaina (18.8. kello 11.00 alkaen)! Me osallistutaan ravintolapäivään ruokakojulla nimellä 2 Chicks & 1 Pig. Meidän menu koostuu pulled pork -hamppareista, bananabreadista ja lemonadesta! Eli messissä ollaan oikein etelävaltioiden suurelkeiseen tyyliin! ;) Eli haudihaudihou sinne vaan!

Tässä on vielä tarkempi kuvaus meidän Facebook eventista:

Kahden mimmin tarjoilema ravintolapäivän sunnuntaimenu koostuu alusta loppuun itsetehdyistä herkuista. Makunautinnon aloittaa päräyttävät pulled pork –burgerit, joissa pääosaa näyttelevät käsin vaivatut sämpylät ja suussa sulava pulled pork. Lisäpotkua burgeriin tuovat coleslaw ja hillotut punasipulit. Jälkiruokana komeilee amerikan tädin salaisella reseptillä väännetty banaanileipä. Janoisimmatkin sankarit löytävät pelastuksen raikkaasta limonaatista. Palvelukokemuksen kruunaa salaperäisesti välkehtivät hymyt.

In english: Get your ass here - we are serving pulled pork burgers, banana bread, lemonade and mysterious smiles. Not for free though.

Tässä me urbaanit emännät ollaan tehty sämpylöiden koesatsi ihan just in case - ja yötöiksihän se meni! :D Mutta tärkeintä oli, että ihan pirun hyvää jälkeä tuli! Ollaan suorastaan sämpylöiden mestaripyörittäjiä!


Möngertäkääpä siis Ruttikseen tulevana sunnuntaina - luvassa on herkullista ruokaa ja muutenkin aivan mahtavaa menoa! Olisi hieno tavata blogin lukioita ihan livenä! ;) Meidäthän tunnistaa sitten telttakatoksesta, jossa on hienot viirit koristeena (kuten ekasta kuvasta näkee!!). Tietty ne meidän salaperäisen viehkeät hymyt johdattaa teidät oikeaan paikkaan kuin pohjantähdet konsanaan! Be there or be square! ;)


3 kommenttia:

  1. Oih ja voih, jonsei välimatka olis näi pitkä ni kyllä kävisin menuun maistamasa läpi, nuo hampparit pisti meikäläisen nieleksii iha urakalla! :D

    Tsemppiä koitoksee ja liukkaita bisniksiä, en hetkiäkkää eppäile, ettäkö teijän kojun eesä ei ois kymmenien metrien jono!

    VastaaPoista
  2. Voi että. Teijän burgerit oli kyllä odottamisen arvoiset. :) Se oli niin hyvää! Ja teän puotikin näytti niin hienolta! :)

    VastaaPoista