tiistai 27. marraskuuta 2012

Rakkautta: Clipperin teet

En ole koskaan ollut mikään tee-tyttö, mutta tänä syksynä kaikki muuttui, kun Clipper saapui elämääni. Minusta tuli teen lipittäjä. Nyt iltarutiineihini kuuluu lähes joka ilta teen juominen ja en voi kuvitellakkaan juovani mitään muuta teetä kuin Clipperin.

Iso plussa on myös tyylikäs ulkomuoto. Näitä teelaatikoita kehtaa pitää esillä!Mun oma lemppari on Clipperin Red fruits and aronia berry! Sitä kannattaa ehdottomasti kokeilla, koska   aronia tuo siihen todella kivan maun."Clipper Teas on brittiläinen perheyritys, jonka tavoitteena on laadukkaan ja maukkaan teen tuottaminen ihmisten ja planeetan hyvinvoinnista tinkimättä. Clipperillä on laaja ja eettisesti kestävä valikoima mm. Reilun kaupan luomuteetä, -kahvia ja -kaakaota.

Clipperin perustajat Mike ja Lorraine Brehme aloittivat teen tuonnin kahdella laatikollisella Single Estate– yhden tilan Assam teetä. Tämän laatuista teetä ei ollut yleisesti saatavilla joten siitä tuli hyvin suosittua. Clipper on ollut alusta asti erilainen teeyhtiö, Mike oli ollut jo ennen Clipperin perustamista tee bisneksessä ja nähnyt sen heikkoidet, muun muassa lapsityövoiman käytön. Clipperin perusajatus on ollut alusta lähtien toimia päinvastoin ja vuonna 1994 todisteeksi saatiin ensimmäinen Reilun kaupan sertifikaatti.

Clipper on pioneeri omalla alallaan, se on tuonut markkinoille: Alkuperäisen Reilun kaupan teen. ensimmäisen Luomu Freeze-Dried pikakahvin ja ensimmäisen luomu kaakaojuoman. Clipper on tänä päivänä Brittein saarten suurin luomu vihreän teen valmistaja."


Löytyykö sieltä ihmisiä, jotka ovat hurahtaneet Clipperin lumoihin?


2 kommenttia:

 1. No tässä just istun kuppi kädessä ja selaan blogilistan tuoreimpia :D! Ihan nami nam teetä! Mun lempparit tähän mennessä on se Liquorice maku ja wild berry. Toi lakritsi on ihan mahtava ja siitä on tullu mulle oikeen sellai makeanhimon taltuttaja. Nami nam nam!

  Myös toi clipperin kaakao on aivan ihanaa ja ah niin ihanassa purkissa <3.
  Pitääpä kokeilla noita sun suosikkeja myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun lempparitee toimii myös makeanhimon taltuttajana!!:)

   Mun on jo pitkään pitäny kokeilla sitä Liquoricea. Pitää varmaan napata se mukaan, kun tulee kaupassa vastaan:) Kaakao taitaa mennä myös kokeiluun eli kiitos vinkistä!;)

   Poista