perjantai 23. marraskuuta 2012

Paratiisisaari Phi Phi

Tässä on hiukan lomakuvia Phi Phin reissulta. Varmaan huomaattekin, että mulla on jonkinlainen fiksaatio noihin pitkähäntäveneisiin. Napsin niistä kuvia ihan hulluna, koska ne on niin kauniita. Vesi kimalteli ihanasti niiden kyljissä ja värikkäät kankaat koristivat niiden keulaa kauniisti. Aah, mä niin rakastan Thaimaata. Unelmoin jo kuukausia kestävästä matkasta ympäri Thaimaata, jonka aikana voisi piipahtaa myös Vietnamin ja Malesian puolella...

Phi Phi


Pitkähäntävene
Saaren toisella puolella sijaitsi upea rantapoukama.

Pitkähäntävene

Phi Phi

Phi Phi oli todella kaunis paikka, mutta mua harmittaa tosi paljon, että se on pilattu ihan överiksi vedetyllä turismilla. Kuvissakin näkyvä upea ranta ei ollut niin upea todellisuudessa, koska rannalla oli paljon roskaa ja vesi oli aika likaista.

Huomatkaa myös, että nämä kuvat on otettu joskus kymmenen aikaan aamulla ja siksi ranta näyttää suhteellisen rauhalliselta. Päivällä näky oli hiukan toinen - Paikka oli ääriään myöten täynnä ja metriäkään ei pystynyt kävelemään ilman, että kuuli paikallisten huutavan "Boat, boat, taxiboat".

Pitkähäntävene


upea maisemaPitkähäntävenePitkähäntävene

Phi Phi oli ihan täynnä turisteja ja siellä näkikin enemmän turisteja kuin paikallisia. Toivon niin, että olisin vieraillut saarella kymmenen vuotta sitten.. tai no edes pari vuotta aikaisemmin. Vaikka paikka oli pilattu turismilla, oon kyllä tosi iloinen, että siellä tuli käytyä, koska sitä ei koskaan tiedä miltä paikka näyttää parin vuoden päästä.

Pitkähäntävenejack DanielsSeuraavaksi on luvassa sitten kuvia ruokamarkkinoilta sekä kaikista ihanista paikallisista ruoista!4 kommenttia:

 1. Voi että, mitkä värit!! Voiko matka(kateuteen)kuumeeseen kuolla? I

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, onneksi ei! Pieni matkakuume vaivaa täällä myös..:)

   Poista
 2. Ei oo Thaimaan voittanutta, käytiin sielä ensimmäisen kerran 2006 ja sen jäläkeen ollaan käyty viis kertaa ja jos ei kukkaro olis tyhyjä, ni heti lähtisin käymään, lämmittelemäsä vanahoja luita ja nauttimasa makiasta ananaksesta ja mangosta...

  Vietnami o kans ollu haaveisa, viime kevväänä oisin saanu lentoliput 420 eurolla, mutta koiravahtiasiat ei järjestyny, ni ei sitte lähetty :/ Noh, joku kerta seki pittää käyä katastamasa... sitä ootellesa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Thaimaa on kyllä ihana paikka! Ja ne hedelmät on niin hyviä! tulee ihan vesi kielellä, kun vaan ajattelee niitä! Ooh, pitää toivoa, että ensi talvena pääsisi jonnekin lämpimään herkuttelemaan!

   Mäkin olen miettinyt Vietnamissa käymistä! Pari kaveria on käynyt siellä ja ne oli pettyneitä - liian likaista ja ihmiset eivät oleet niin mukavia kuin Thaimaassa. Mutta kyllä sitä on silti pakko päästä sinne!;)

   Poista