keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Lomatunnelmia Koh Lantalta

Tässä on ensimmäinen satsi lomakuvia. Nämä toimivat myös pienenä esittelynä, että mitä kaikkea matkalla tuli tehtyä.

Snorklaus

Kuten tästä todella hienosta kuvasta näkee, niin me käytiin sorklaamassa ja se oli itseasiassa mun ihka ensimmäinen kerta. Se oli kyllä aivan mahtavaa! Näin niin monenlaisia kaloja, koralleja ja muita mereneleviä. Yhessä snorklauspaikassa mua jopa vähän pelotti, koska siellä oli paljon merisiilejä! Siis oikeesti ihan superisti ja niitä sai ihan tosissaan varoa.

Koh Lanta
Me vietettiin suurin osa lomasta Koh Lantan saarella, mutta tehtiin myös yhden yön reissut legendaariselle Phi Phille sekä Krabi Towniin. Krabi Townissa käytiin sen takia, koska siellä oli sellaiset yömarkkinat, jossa myytiin paljon ihania herkkuja.

Koh Lanta auringonlasku

Me vuokrattiin Koh Lantalla skootteri useaan otteeseen, koska julkista liikennettä saarella ei ollut ja skootterilla köröttely oli paras tapa nähdä saari. Sen ansiosta päästiin näkemään myös syrjäisempää asutusta, kumipuuviljelmiä sekä henkeäsalpaavia maisemia!

Koh Lanta auringonlaskuEnnen kaikkea lomalla tuli syötyä todella paljon hyvää ruokaa ja paikallista Singha oluttakin tuli juotua, koska oltiinhan sitä lomalla ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti