torstai 23. elokuuta 2012

Vaniljainen riisifrutti


Riisifrutti on ollut yksi mun lemppari välipaloista jo vuosia ja siksi päätinkin tehdä sitä itse, jotta se ei loppuisi heti. Ei ole mitään arsyttävämpää kuin se, että joku hyvä loppuu liian aikasten ja riisifrutin kanssa käy aina niin! Siitä kaupan pikku riisifrutti-purkista tulee vaan pahalle päälle!

Itse tehty riisifrutti maistuu paljon paremmalta. Se on täyteläisempää ja vaniljan maku tulee ihanasti siinä esille.



Riisifrutti (Tosi monta annosta)

2 dl vettä
2dl puuroriisiä
1 l maitoa
1 tl suolaa
Puolikas vaniljatanko
1 prk Flora Vanillaa

1. Kiehauta vesi kattilassa
2. Lisää kiehuvaan veteen riisit
3. Kun vesi on imeytynyt riisihin, lisää maito ja anna hautua noin tunti. Muista sekoittaa puuroa tasaisin väliajoin.
4. Ota puuro liedeltä ja anna sen jäähtyä
5. Vaahdota Flora Vanilla ja lisää se puuroon
6. Halkaise vaniljatanko ja kaavi sisällys puuroon

Tarjoile riisifrutti hillon kanssa. Mun mielestä vadelmahillo on aivan parasta riisifrutin kaverina,nam!

2 kommenttia: