Kokeilin jonkin aika sitten tällaisia suolaisia muffinsseja ja ne olivat great success. Suolaiset pikkupurtavat ovat aivan parasta kesäkuumalla, kun ei tee mieli syödä mitään kovin raskasta, mutta välillä kuitenkin haluaa jonkun kivan kaverin salaatille. Siihen nämä veikkoset ovat erinomaisia.
Mä en ole yleensä tykännyt suolaisista muffinsseista, koska ne on ollut niin perhanan kuivia ja mauttomia. Nämä pepperonimuffinsit kuitenkin muuttivat kaiken. Pysyvästi. Nämä taitaa siirtyä meitsin vakkarilistalle, joka käsittää sellaisia leivonnaisia, jotka onnistuvat aina lähes 100 % varmuudella, ovat helppo tehdä sekä ovat tietty hyviä. Sellaisia jokapaikan höyliä.
Pepperonimuffinsit (8kpl)
2 munaa
1 dl ruokakermaa
1 dl pullomargariinia
2 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhe
3 dl juustoraastetta
50 g pepperonimakkara viipalaleita
1 dl ruohosipulia
1 tl kuivattua timjamia
1. Pilko pepperonimakkarat pieniksi paloiksi
2. Sekoita munat, kerma ja rasva
3. Sekoita kuivat aineet sekä juusto ja lisää ne munaseokseen
4. Lisää taikinaan pepperonimakkarat ja mausteet. Sekoita ainekset tasaiseksi seokseksi.
5. Annostele lusikalla taikinaa muffinssivuokiin
6. Paista muffinsseja uunin keskitasolla 200 asteessa noin 20-25 min.
Anna jäähtyä ja nauti!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti