maanantai 25. elokuuta 2014

Ravintolapäivä 17.8.2014: 2 Chicks & 1 Pig oli taas kehillä!

ravintolapäiväNeljäs kerta takana ja fiilis vieläkin yhtä upea kuin ekalla kerralla. 2 Chicks & 1 Pig hoiti homman taas tyylikkäästi kotia - eli myi kaiken loppuun.

Eihän toi ravintolan perustaminen päiväksi ihan helppoa ole työn ohella, mutta en jättäis sitä väliin mistään hinnasta. Jos jostain oikeesti tykkää, niin kyllä sille vaan löytää aikaa ja sen eteen jaksaa nähä vaivaa.

ravintolapäivä

Oli ihan huikeeta huomata, että meille on kertynyt jo vakkariasiakkaita! Erityisterkut sille saksalaisherralle, joka oli raahannu mukanaan tuttaviaan syömään meidän pulled porkia! Se on paras kehu, minkä voi saada! :)

Mua harmittaa, että kaiken tohinan keskellä puolet asiakkaista menee ihan täysin ohi. Olisi niin kiva jutella ihmisille ja tsiigailla puiston menoa enemmän. Jotenkin se koordinaatiokyky ja kyky selviytyä arkielämän helpoista tehtävistä, kuten helpoista päässälaskuista ja annosten kokoamisesta, katoaa siinä ravintolapäivän pienessä jännityspaniikki ylivireystilassa.

2 chicks & 1 pig
Tärkeä osa koko tätä ravintolapäivää on myös valmistelu. Siinä me ollaan kehitytty huimasti vuoden aikana. Ekalla tukkureissulla aikaa taisi mennä lähes kolme tuntia ja nyt neljännellä kerralla homma hoitu noin tunnissa. Aika ihmeellinen tämä meidän kehittyminen! Tähän saattaa vaikuttaa myös se, että niiden superisojen kärryjen työntäminen oli yllättävän hankalaa ekalla kerralla. Niiden käsittelyyn tarttis oikeesti jonku rekkakortin! :D

Meidän valmisteluiden aikana soi aina räppi ihan täpöö ja yleensä myös viini virtaa - kohtuullisissa määrissä tietenkin ;). Välillä myös satunnaiset twerkkausliikkeet saattaa kuulua myös kattaukseen. Tärkeintä on, että on hauskaa. Ja sitähän muuten on, kun parina on huikea sister from another mother, jonka swägä on niin mehu :D 

2 chicks & 1 pig

Vaikka vielä ei ole throwback thursdayn aika, pakko nostaa esiin pekonitikut. Me esiteltiin nämä syntisen hyvät rakkauspakkaukset maailmalle toukokuun ravintolapäivässä ja ne oli heti hitti! Kyseessä on siis tikkuun pujotettu pekoniviipale, joka on voideltu vaahterasiirapilla ja paistettu uunissa kullanruskeaksi. Tämä suolasen ja makean yhdistelmä on hyvin addiktoiva. Ja onhan se universaali totuus, että peksu se vaan toimii aina. 
pekonitikut

2 chicks & 1 pig

Tämän kuvan hetki taitaa olla yksi mun elämän upeimmista hetkistä. En koskaan osannut odottaa, että meidän ruoka ja koko 2 Chicks & 1 Pig -konsepti saisi niin positiivisen vastaanoton. Fiilis oli aivan sanoinkuvaamaton. 

Kiitti kaikille, jotka kävi meidän kojulla pari viikkoa sitten :) Kaikki kommentit ja ajatukset on enemmän kuin tervetulleita!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti