Parhautta on se, että saa napostella guacamolea sekä salsaa kauniina kesäiltana ja hörppiä Sol-olutta, jossa on limelohko mukana. Kesä se vasta on ihanaa aikaa!
2 tomaattia
1 pieni punasipuli
1-2 chiliä
2 limeä
suolaa
(korianteria)
1. Halkaise avokadot ja pilko ruokalusikalla isoiksi lohkoiksi
2. Leikkaa tomaateista vetinen siemenkota pois. Pilko tomaatit ja sipuli ja chili pieneksi.
3. Purista limen mehu guacamolen joukkoon
4. Sekoita seoksesta mukavan tasainen
Huom! Guacamole alkaa tummumaan melko pian valmistuksen jälkeen. Olen kuullut legendaa, että avokadon kiven jättäminen guacamoleen estäisi tummumisen... Itse kuitenkin luotan siihen, että valmistan Guacamolen juuri ennen tarjoilua, jotta se pysyy ihanan vihreänä.
6 tomaattia
1 punasipuli
punainen paprika
vihreä paprika
1-2 chiliä
suolaa
limeä
korianteria
minttua
1. Poista tomaatista vetinen siemenkota. Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi.
2. Kuutioi punasipuli, paprikat ja chili
3. Hienonna korianteri ja minttu
4. Sekoita kaikki aineet keskenään ja purista päälle runsaasti limen mehua ja rouhi päälle suolaa
Pahoittelen, että blogini on ollut viimeaikoina hiukan hiljainen. Syy on muutto uusille huudeille ja koko viime viikonlopun olinkin kiinni tätini häissä ja muissa sukukarkeloissa.
Oi näyttääpä hyvältä! :)
VastaaPoistaKiitos paljon!:) Kannattaa kokeilla tehdä näitä, koska ne on suorastaan uberhelppoja ;)
PoistaNo huh ja huh, nyt tuli huono omatunto, ku en oo ikkää tuota salsaa teheny ite, vaa sitä kaupan purkkisalsaa o tullu ostettua... pakko kokkeilla... ja samote tuota guacamolea, ehottomasti!! En oo ikkää ollu perunalastujen ystävä, mun herkkua o nuo maissilastut, slurps... nyt piti iha nielasta, harmi ku ei oo kaapisa yhtää :/
VastaaPoistaHaha, ihan turhaan! Kannattaa kokeilla, koska sen jälkeen et halua enää palata kaupan versioihin - mä lupaan ;)
Poista