lauantai 23. marraskuuta 2013

Ravintolapäivä 16.11.2013: Kahden chicksin päräyttävä paluu

Ravintolapäivä oli taas great success! Oli aivan huippu hauskaa taas kerran. Mahti tiimillä (sister from another mister) oli taas helppo lähteä Ravintolapäivään messiin. Mulla on sellanen kutina näiden muikkeleitten tarina ei jää vain Ravintolapäivän tasolle, koska sen verran upeita ideoita on syntynyt jo tähän mennessä!

Tässä on vähän fiiliksiä meidän raflapäivästä. Pakko vielä mainita, että 2 Chicks & 1 Pig pääsi vihdoin maailmankartalle. Meidän hodari pääsi Glorian Ruoka & Viini -lehden Facebook-sivuille ja pannarit Ravintolapäivän blogiin!

2 chicks & 1 pig
Tätä raflapäivää varten me teetettiin myös aivan mahtavat colleget! Nämä ovat pääseet käyttöön myös vapaa-ajalla.

2 chicks & 1 pig

gourmet hot dog
(Kuva Glorian Ruoka & Viini -lehden fb-sivuilta)

Lisää kuvia sekä hienoja videoita löydätte Instagramista #2chicks1pig.

4 kommenttia:

  1. Vauhikkaalle ja hyväntuuliselle näyttää teillä meno olleen, huippua! Iha harmittaa, että o nii pitkä välimatka, ettei pääse maisteleen :/

    VastaaPoista
  2. Järjestän synttärikemuja ja tarkoitus olisi tarjota hamppareita.
    Lämmitittekö sämpylät tuolla kannen alla vai miten?
    Juhlapaikalla ei siis ole uunia, eikä grillaus onnistu, niin sen takia kyselen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Anu :) me ei lämmitetty sämpylöitä, koska oli niin kova tohina päällä ravintolapäivässä. Ne kuitenkin lämpiää hyvin hauteessa, jos sellainen on käytössä. Jos sämpylät on ihan tuoreita, lämmitys ei ole edes välttämätön. Toivottavasti juhlistasi tulee mukavat! :)

      Poista
    2. Kiitos Heidi vastauksestasi! :)
      Varasin hauteet tänään, toisen pulled porkille ja toisen sämpylöille.

      Poista